Oferta jest skierowana do wycieczek szkolnych i tursytycznych, dla grup zorganizowanych, jak i Gości z zagranicy. Oferujemy Państwu standardowe zestawy obiadowe kuchni polskiej oraz włoskiej. Lokal mieści do 100 osób. Posiadamy dwie niezależne sale, dzięki czemu mamy możliwość przyjęcia większej ilości osób jak i mniejszych grup.  Wyodrębnienie sal sprawia, że Goście poczują się komfortowo w kameralnej atmosferze.

Ceny oferty Tani Posiłek Kraków zaczynają się już od 20 zł od osoby. Zapraszamy do współpracy biura podróży w Polsce jak również w Europie, przewodników po Krakowie, firmy, jak i osoby zajmujące się organizacją wycieczek dla grup. Gwarantujemy wysoką jakość serwowanych potraw i sprawną profesjonalną obsługę. Ceny oraz nasze propozycje dań są kalkulowane dla różnych grup odbiorców o zróżnicowanej zawartości portfela. Tak więc, każdy Klient powinien znaleźć coś dla siebie. A jeśli to się nie uda, mamy możliwość dostosowania menu wg życzenia organizatora w ramach posiadanego asortymentu oraz indywidualnej negocjacji kwot. Nasza domena: smacznie, miło, szybko i tanio. 

Proponujemy gotowe zestawy śniadaniowe, lunchowe, obiadowe, kolacyjne w atrakcyjnych cenach. Ostateczne szczegóły menu ustalamy indywidualnie, otwarci jesteśmy na sugestie z Państwa strony. Rezerwacje i zapytania dotyczące terminów pod numerem telefonu 607 468 486 

OFERTA NA SEZON TURYSTYCZNY 2020

PRZYKŁADOWE DANIA ZESTAWÓW KUCHNI POLSKIEJ I WŁOSKIEJ

ZUPY
Krem z leśnych grzybów, Toskańska, Kalafiorowa, CebulowaPomidorowa z makaronem, Ogórkowa z ryżem, Jarzynowa, Pieczarkowa, Barszcz czerwony zabielany, Krem cebulowy z grzankami, Krem brokułowy z grzankami, Żurek z kiełbasą, Zupa serowa z grzankami, Krem ziemniaczany i wiele innych…

DANIA GŁÓWNE
DRÓB
Filet z kurczaka zapiekany z mozzarellą, Pieczony filet z kurczaka w sosie do wyboru:serowym, tymiankowo-musztardowym, hawajskim, pieczarkowym, pomidorowo-bazyliowym,jarzynowym, porowo-jabłkowym,Panierowany filet z kurczaka, Grillowany filet z kurczaka z boczkiem, Pieczone udko z kurczaka,Indyk w sosie winno-żurawinowym lub w sosie naturalnym.

WIEPRZOWINA
Kotlet schabowy, Gordon Blu, Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym, Schab w sosie: serowym, tymiankowo-musztardowym, pieczarkowym, pieczeniowym, Pieczeń wieprzowa w sosie naturalnym, Karczek pieczony w sosie.

WOŁOWINA
Bitki wołowe w sosie naturalnym, Gulasz wołowy, Burgery

RYBY
Dorsz panierowany, Łosoś z grilla, Morszczuk, Miruna, Mintaj

DODATKI
ziemniaki, frytki, ryż, kasza,

SURÓWKI
zestaw surówek sezonowych, sałaty, kapusta zasmażana i wiele innych...

MAKARONY
Spaghetti bolognese, Penne z kurczakiem i pieczarkami w sosie śmietanowym, Spaghetti napoletano, Penne z kurczakiem i cukinią w sosie pomidorowym, Tagliatelle z szynką i brokułami w sosie śmietanowym

DESERY
Deser lodowy, szarlotka, kremówka, mini panna cotta, ciasto domowe, galaretka owowcowa, owoce sezonowe.